Diederik van Vleuten

Diederik van Vleuten

 

 

DVD DAAR WERD WAT GROOTS VERRICHT UITVERKOCHT.
Drie solo's binnen afzienbare tijd online. 

 

Tot onze spijt is de DVD van Daar Werd Wat Groots Verricht uitverkocht. De DVD zal niet meer gedrukt worden. Bunker Theaterzaken zal binnen afzienbare tijd de drie soloprogramma's Daar Werd Wat Groots Verricht, Buiten Schot en Mijn nachten met Churchill online aanbieden, gratis dan wel tegen een kleine vergoeding. Wij houden u via deze site op de hoogte. 

Photo

Daar Werd Wat Groots Verricht. De complete theaterregistratie uit 2012 plus prachtboek vol achtergronden. Met unieke foto's en documenten uit het Van Vleuten Familiearchief.

Nog nooit is er in het theater zo aangrijpend verteld over de val van Nederlands-Indië als in Daar Werd Wat Groots Verricht.
En zelden werd een solodebuut zo unaniem geprezen. Ruim twee uur lang vertelt Diederik van Vleuten over het leven van zijn oudoom Jan in de voormalige kolonie.
Een jonge planter ziet de Tweede Wereldoorlog in Azië op zich afkomen.

Een schokkend en ontroerend verhaal van opkomst en ondergang, nederlaag en overwinning.
Een epos tegen het decor van de Japanse bezetting van Nederlands-Indië en de verschrikkingen van de interneringskampen, waarin aan het eind van alles de liefde overwint.

 

Photo

 

 

Photo
Bladzijden uit het tekstboek bij de DVD

DVD BUITEN SCHOT VERSCHENEN

 

Op 27 en 28 april 2014 vonden in de Kleine Komedie in Amsterdam de opnames plaats voor de DVD van Buiten Schot. Evenals bij Daar Werd Wat Groots Verricht is de regie in handen van Berend Boudewijn. En als we het toch over tradities hebben: ook deze DVD gaat vergezeld van een prachtig 60 pagina's tellend boekwerkje met als titel: Een grote oorlog door kleine ogen. Daarin staan de kinderjaren centraal van Sam en Jan, de dappere brievenschrijvende jongetjes uit Buiten Schot. Het boekje wordt verrijkt met talloze foto's en illustraties uit het van Vleuten familiearchief. Tevens zijn de complete liedteksten erin opgenomen. De DVD is te bestellen bij Bunker Theaterzaken (klik hier) en bij www.bol.com (klik hier).

 

Photo
Jan en Sam 1916
Photo
Logon

© 2009 Diederik van Vleuten